Utbildning

Pexels Photo 324129.jpg

Utbildning i Office 365, SharePoint och MetaShare för administratörer och användare

Få ut mesta möjliga av Office 365, SharePoint och MetaShare. Vi genomför utbildning på plats eller online. Ways läroplan är utformad för både slutanvändare och systemadministratörer – du får lära dig exakt vad du behöver utifrån din roll.

Våra utbildningar – till skillnad från generella standardutbildningar som erbjuds – är helt anpassade efter vad ni behöver kunna för att använda och administrera just er lösning.

Office 365 och SharePoint

Behöver ni öka era kunskaper i Office 365 och SharePoint kan vi hjälpa er. Våra kurser inriktar sig helt på de som skall använda er lösning och skall lära sig att dra nytta av funktionerna fullt ut.

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna för att diskutera ett upplägg som passar.

MetaShare

MetaShare är ett enkelt system att använda, och det krävs minimal utbildning för att använda funktionerna i lösningen. Det finns också en mängd olika instruktionsfilmer att tillgå som visar hur MetaShare fungerar.

Här rekommenderar vi en utbildning för era användare där vi – tillsammans med er – går igenom hur ni har valt att sätta upp strukturen i MetaShare, vilket arbetssätt ni har valt avseende hantering av dokument samt vilka taggar som ska användas. På så sätt får ni en samsyn i er verksamhet hur ni jobbar med dokument och maximerar er investering.

Att administrera MetaShare är också enkelt. MetaShare använder sig av SharePoints bakomliggande funktionalitet men förenklar administrationen av det. För att du snabbt ska kunna göra ändringar och konfigurera MetaShare rekommenderar vi en utbildning, men det finns även här instruktionsfilmer och manualer som beskriver hur du skall göra.

MetaShare utbildningar

  • Administratörsutbildning: 12 000 kr (6 timmar)
  • Superanvändarutbildning: 7 000 kr/halvdag
  • Användarutbildning: 7 000 kr/halvdag