Valo Intranet – den digitala arbetsplatsen i Office 365

Ett intranät som hjälper till att bygga en social företagskultur och stödjer era medarbetare i det dagliga arbetet.

Valo Intranät är en paketerad intranätlösning som skapar grunden för en digital arbetsplats i Office 365 baserat på SharePoint Online. Det är en paketerad intranätlösning som möjliggör skapandet av ett modernt och användarvänligt intranät med flexibilitet att grafiskt anpassas så att den går i linje med ditt varumärke.

Det går snabbt att komma igång med Valo Intranät, och är mycket användarvänligt – både för användarna och redaktörerna som uppdaterar informationen.

Valo Intranät kombinerar alla fördelar i Office 365 med moderna kommunikationswebbplatser samt egna funktioner baserat på SharePoint Framework, allt för att säkerställa kompatibilitet med kommande funktionalitet som ger intranätlösningen ökad produktivitet och ett ökat engagemang från medarbetarna.

Med sitt responsiva gränssnitt fungerar det bra för både stora skärmar och mobila enheter. Valo använder sig både av funktioner som redan finns i SharePoint samt adderar ny funktionalitet. Valo Intranät och SharePoint kan enkelt samverka och utvecklas.