Karriär

Karriärmöjligheter på Ways

Ways utvecklar MetaShare® baserat på Microsoft SharePoint.

MetaShare hjälper företag att hantera verksamhetens dokument. Det krävs en hel del begåvade människor för att utveckla, marknadsföra, sälja och underhålla våra innovativa lösningar. Ta en titt runt på vår hemsida, ring oss, ställ frågor – vem vet? Kanske Ways är en plats där du kan känna dig hemma och göra skillnad.

Hos oss får du skarpa men prestigelösa kollegor att vidareutvecklas med i utmanande uppdrag. Våra kunder är några av Sveriges främsta bolag och organisationer och de väljer Ways för att de vet att vi levererar långsiktiga och genomtänkta lösningar. Med några av branschens mest erfarna verksamhetskonsulter och duktiga utvecklare ser vi till att hålla oss i framkant inom utveckling och vara det bollplank seriösa kunder vänder sig till för råd och genomförande.

Vardagen på Ways är okomplicerad och vi försöker göra saker på ett så enkelt sätt som möjligt, dock aldrig med avkall på kvalitet. Vi jobbar i dedikerade team där fokus ligger på att hitta bästa lösningen. Men om vi skall vara helt ärliga så kommer vi minst lika mycket till jobbet för att vi gillar varandra, vi har roligt på jobbet helt enkelt!

Ways växer. Vi söker därför skarpa individer med god laganda och som vill bli del av ett modernt företag med stor potential till personlig utveckling.

Lediga tjänster

  • Inga lediga tjänster just nu

Ödsla inte mer tid med din gamla filserver, testa MetaShare idag