Kundreferens Deliotte

Deloitte väljer Ways som leverantör för nytt verksamhets- och dokumenthanteringssystem

Deloitte

Deloitte har valt Ways som leverantör av nytt verksamhets- och dokumenthanteringssystem för skatteavdelningen i Sverige. Syftet med det nya systemet är att införa en total digital hantering av Deloittes klientuppdrag, ärenden, och dokument. Målsättningen är att skapa bättre ordning och reda, effektivisera arbetet och underlätta vardagen för ca 200 medarbetare.

Det är viktigt att få en helhetslösning som täcker det dagliga behovet av att hantera våra klientuppdrag, ärenden och dokument. Samtidigt vill vi förädla kunskap och erfarenhet och systemet kommer att föda vår KM-databas. Våra 200 medarbetare får nu en effektivare och förenklad vardag, säger Olle Kinnman på Deloitte.

Att Deloitte väljer Ways för leverans av sitt ärende- och dokumenthanteringssystem är ett bevis för att vi har en smart lösning i vår produkt Ways Document Manager, samtidigt som de ser vår kunskap och erfarenhet att kunna leverera en lösning säger Per Rolder, VD på Ways.

Verksamhets- och dokumenthanteringssystemet är baserat på Ways Document Manager som i sin tur bygger på Microsoft SharePoint. Lösningen förenklar införandet, minskar kostnaden, och är samtidigt enkel att använda och administrera för Deloitte. Projektet startade i september 2014 och beräknas vara klart i mars 2015.

Kontakter

Per Rolder, VD Ways, Mobil: 070-925 33 30, [email protected]

Olle Kinnman, Mobil: 073-397 12 30, [email protected]

Om Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till publika och privatägda klienter inom en mängd branscher. Med ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder, kan Deloitte erbjuda spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster för att hjälpa klienter med de insikter de behöver för att ta itu med sina mest komplexa utmaningar. Deloittes mer än 220 000 medarbetare i nätverket arbetar för att göra verklig skillnad.