Kort om Ways

Ways grundandes 2006 utifrån visionen att förenkla dokumenthantering för Microsoft 365-användare.

Som svenska IT-entreprenörer med gedigen kunskap om Microsoft 365 har vi förädlat SharePoints grundläggande dokumenthantering med lösningen MetaShare – en app som hjälper Microsoft 365-användaren att hantera dokument på ett helt nytt sätt med hjälp av metadata.

Ways är experter inom området informationshantering (ECM, Enterprise Content Management). Vi kombinerar verksamhets- och branschkunskap med specialistkompetens och erbjuder tjänster och lösningar som strukturerar och hanterar verksamhetskritisk information. Ways är ett företag som vuxit ur en enkel vision: ”Skapa smartare arbetssätt”.

Ways har lång erfarenhet inom området dokumenthantering. Vår expertis inom området i kombination med gedigen kunskap om olika informationssystem och tillämpningar gör att vi kan erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar som stödjer och utvecklar affären.

Våra kunder består av små och stora företag och organisationer som vill maximera sina Microsoft 365-investeringar. Vi värnar goda och långsiktiga kundrelationer för att säkerställa att våra uppdragsgivare når sin långsiktiga vision för dokumenthantering.

Våra huvudsakliga fokusområden:

  • Tjänster: professionella verksamhets- och IT-tjänster
  • Lösningar: lösningar inom området informationshantering/dokumenthantering, med Microsoft 365 som plattform
  • Produkter: MetaShare, renodlad dokumenthanteringslösning, tilläggsprogramvara (app) till Microsoft 365

Ways är kollektivavtalsanslutna.

Läs mer om Ways policyer och riktlinjer