Smart dokumenthantering ger bränsle åt digitaliseringsresan

Trots att dokumenthantering är en viktig framgångsfaktor för en lyckad digitalisering missar många lönsamhetsaspekten i smart dokumenthantering. Studier från bland andra IDC och McKinsey Global Institute visar att en medarbetare tillbringar cirka 1 timme om dagen åt att söka efter rätt dokument.

Lågt räknat genererar smart dokumenthantering en kvarts extra arbetstid per medarbetare per dag. För en organisation med hundra medarbetare innebär det fem tusen arbetstimmar om året, varför många har mycket att vinna på att lära sig mer om de nya dokumenthanteringssystemen som gör skillnad.

På detta webbinarium berättar vi hur du nyttjar SharePoint i Microsoft 365 för att skapa ett smidigt samarbete och få ordning på organisationens dokument.

Lär dig hur du gör rätt från början och undviker fallgroparna. Vi berättar även om affärspotentialen i MetaShare, vår renodlade dokumenthanteringslösning som installeras på toppen av SharePoint och leder till enklare och automatiserade processer.

Agenda

  • Dokumenthantering: en viktig del i digitaliseringen som genererar affärsfördelar
  • Hur fungerar dokumenthantering i Microsoft Teams och SharePoint out-of-the-box?
  • Hur ska jag skapa ordning och struktur i SharePoint?
  • Presentation av MetaShare – en renodlad dokumenthanteringslösning ovanpå Microsoft 365
  • Tips – så kommer du igång med dokumenthantering som gör skillnad

Detta webbinarie hålls på svenska men finns också på engelska, Smart document management – key cornerstone in digitization.

När: 21 september 2023 kl. 8:30 till 9:30
Var: Webbinarium via Microsoft Teams (inbjudan med länk kommer att skickas till dig)

Anmäl dig