Nu finns MetaShare i Microsofts app-butik

Efter medverkan i Microsoft Starbuster Program, Microsofts satsning för att få in fler värdeskapande appar i Teams, står det klart att Ways produkt MetaShare får med beröm godkänt. Detta innebär att MetaShare nu finns i Teams Store i gott sällskap av andra lösningar som förbättrar användarupplevelsen av Office 365. MetaShare blir därmed den första dokumenthanterings-appen i butiken. 

Med den explosiva tillväxten av Microsoft Teams kämpar många organisationer med att få ordning och reda på sina dokument. Många anser att dokumenten ”hamnat i sjön” och har svårt att hitta dem.

Mot bakgrund av detta är dokumenthanteringsexperterna Ways glada över att få tummen upp av Microsoft för gratis nedladdning i Microsofts butik. Detta innebär att möjligheten att få full nytta av Teams men ändå behålla kontrollen över dokumenten via MetaShare blir tillgänglig för fler.

– Vi är självklart mycket stolta över att ha blivit utvalda att finnas med i Microsofts app-butik. För oss är det ett kvitto på att vi utvecklat en dokumenthanteringslösning i världsklass. Att MetaShare finns i Teams-store förenklar accessen avsevärt för de som arbetar med Teams som främsta gränssnitt och vill ha ett smart sätt att hantera dokument på, säger Per Rolder, grundare och vd på Ways. 

Gå till MetaShare i Microsoft app-butik

Så ansluter du MetaShare till Teams