Ways söker: Customer success manager

Vad vi erbjuder dig

Efterfrågan på MetaShare ökar rekordsnabbt och vi behöver fler smarta och engagerade tekniker som kan planera, driva och implementera MetaShare och skapa värde för våra kunder och oss i teamet.

Vi är inne i en händelserik fas och kan erbjuda en spännande resa i en positiv miljö. Dessutom är vi ett riktigt bra gäng av kompletterande kompetenser som gillar att jobba ihop och har nära till skratt.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du gillar konsultrollen och har en unik förståelse för Office 365-plattformen. Exempelvis förstår du alla applikationer i Office 365 och hur de hänger ihop. Allt ifrån knappar att trycka på för slutanvändaren, till hur en lösning bör sättas upp arkitekturmässigt i exempelvis SharePoint för att matcha kundens behov.

Som person är du glad, nyfiken och gillar att arbeta självständigt. Du är bra på att lyssna, och att kommunicera. Du har lätt för att snappa upp behov, förstå processer och ge förslag på lösningar.

Vad tjänsten innebär

Du kommer att planera, driva och implementera MetaShare hos såväl nya som befintliga kunder, vilket innefattar alltifrån att hålla i utbildningar, driva workshops och bygga tillämpningar. Du har kontakt med kunder både genom digitala och fysiska möten. Tjänsten är heltid med månadslön. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm.

Grundkrav

  • Erfarenhet som konsult i Office 365-relaterade projekt
  • Erfarenhet av SharePoint och dokumenthantering
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av projektledning
  • Certifiering inom Microsoft 365
  • Högskoleutbildning

Hur du ansöker

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vd Per Rolder, [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort

Stockholm