Per Jansson börjar på Ways – vill sprida kunskap om dokument­hantering

I dagarna ansluter Per Jansson till dokumenthanteringsexperterna på Ways. Med lång erfarenhet av IT-projekt som driver affären ska Per bidra till utvecklingen av nästa generations dokument­­hantering. Den främsta styrkan hos Ways dokumenthanteringslösning MetaShare är att den förbättrar funktionerna i SharePoint Online istället för att ha en massa egna lösningar, menar Per.

Under sina 25 år i IT-branschen har Per Jansson utvecklat en bred teknisk kompetens och förmåga att förstå hur organisatoriska utmaningar kan lösas med smarta strukturer och processer.

– Ju längre jag jobbat, desto mer har jag sett storheten i dokumenthantering. Men lösningen måste vara enkel och på riktigt underlätta vardagsarbetet. Den kanske viktigaste biten är att dokument är lätta att hitta så man kan återanvända material som redan finns, säger Per Jansson.

Per Rolder, vd på Ways ser att Per har mycket att tillföra till såväl teamet som kunderna hos Ways.

– Per har en imponerande teknisk kompetens och känsla för affärsutveckling. Hans erfarenhet från beställarsidan med förståelse för organisatoriska behov och utmaningar är värdefull för oss. Dessutom har Per naturlig fallenhet för att jobba med alla typer av människor, säger Per Rolder.

Per Jansson kommer närmast från hydralteknikbolaget Hydac i rollen som IT-ansvarig under 14 år. Före dess ansvarade Per för IT-utvecklingsprojekt inom BP.

Kollegorna på Ways önskar Per Jansson varmt välkommen till teamet.