Ways söker: Säljare MetaShare

Vad vi erbjuder dig

Efterfrågan på MetaShare ökar rekordsnabbt och vi har idag inte möjlighet att hantera alla prospects och förfrågningar. Vi är inne i en händelserik fas och kan erbjuda en spännande resa i en positiv miljö. Dessutom är vi ett riktigt bra gäng som gillar att jobba ihop och har nära till skratt.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du är en driven och strukturerad person med unik förmåga att skapa goda relationer, skapa affärer och göra avslut. Du är bra på att lyssna, läsa av behov och presentera den bästa lösningen. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt. Du är affärsmässig, resultatinriktad och mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet.

Vi tror att du har arbetat med att sälja någon SaaS-tjänst tidigare.  

Vad tjänsten innebär

Som säljare ansvarar du för att identifiera och bearbeta potentiella kunder och med merförsäljning till befintliga kunder. Du kommer även att hantera inkommande förfrågningar.

Säljprocessen sker till största del via telefon och digitala möten där du presenterar vårt erbjudande. Vid behov gör du kundbesök. Du arbetar utifrån en säljbudget vilket innebär såväl planering som uppföljning av säljarbetet. Du har ett nära samarbete med de andra i säljteamet.

Tjänsten är heltid med grundlön plus provision. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm.

Hur du ansöker

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vd Per Rolder, [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort

Stockholm